Ny bruger?

Første gang du besøger selvbetjeningen, skal du oprettes som bruger.

OBS: Husk at kontrollere at det er den rigtige læges hjemmeside du er kommet ind på!

Brugeroprettelsen sker ved at trykke på “Login” knappen i menuen til højre og herefter trykke på “Opret mig som bruger” under teksten til højre for cpr nummer boksen.

Under brugeroprettelsen skal du udfylde en række oplysninger om dig selv, det er vigtigt at du udfylder e-mail feltet med en gyldig e-mail adresse, da vi bruger denne mail adresse til at sende et aktiveringslink og senere til at give dig besked, når der er svar på e-portalen fra din læge.

Når du har udfyldt brugeroprettelses skemaet, og har trykket på “opret mig”, modtager du kort efter en mail fra “noreply@besoeglaegen.dk”. Mailen sendes til den email-adresse du angav, da du oprettede dig som bruger.

Tryk på aktiverings-linket i mailen – et nyt vindue vil nu åbne sig og du vil her kunne se, at din bruger er vellykket aktiveret.
Du kan nu logge ind på e-portalen.

Hvis du logger på fra computer anbefaler vi at du logger ind med Nem-ID, da du her kommer ind med det samme og slipper for at skulle vente på verifikationsmail. Den kode du opretter anvendes hvis du vil logge på via mobiltelefonen på app’en “MitHelbred”.