Ny bruger?

Første gang du besøger selvbetjeningen, skal du oprettes som bruger.

OBS: Husk at kontrollere at det er den rigtige læges hjemmeside du er kommet ind på!

Brugeroprettelsen sker ved at trykke på “Login” knappen i menuen til højre og herefter trykke på “Opret mig som bruger” under teksten til højre for cpr nummer boksen.

OBS: Dette er nu kun muligt med Nem-ID. Skal du oprette et barn, er du derfor nødt til at kontakte klinikken på tlf. 6264 1058!

Under brugeroprettelsen skal du udfylde en række oplysninger om dig selv, det er vigtigt at du udfylder e-mail feltet med en gyldig e-mail adresse, da denne bruges til at sende et aktiveringslink og senere til at give dig besked, når der er svar på e-portalen fra din læge.

Når du har udfyldt skemaet og har trykket på “opret mig”, modtager du kort efter en mail fra “noreply@besoeglaegen.dk”. Mailen sendes til den email-adresse du angav, da du oprettede dig som bruger.

Tryk på aktiverings-linket i mailen – og du vil her kunne se, at din profil er aktiveret.
Du kan nu logge ind på e-portalen.

Hvis du logger på fra computer/via browser skal du logge ind med Nem-ID. Den kode du laver under oprettelse anvendes hvis du vil logge på via app’en “MitHelbred”:

mithelbred2

Mulighed for videokonsultation

Som noget nyt er det nu muligt at få en konsultation over video med lægen eller sygeplejersken.

Det sker via app’en MinLæge:

minlæge

App’en er gratis og kræver at du har en smartphone. Den indeholder et såkaldt “virtuelt venterum”, hvor man kan mødes med lægen/sygeplejersken over video.

Bemærk: Der accepteres/gennemstilles kun anmodninger om videokonsultation efter forudgående aftale. Kontakt derfor klinikken, hvis du ønsker at gøre brug af muligheden.

Du finder vejledning til at komme i gang med app’en her