Velkommen

Velkommen til klinikkens hjemmeside

Her kan du finde information om vores åbningstider, læse praktisk info og meget mere.

Klinikken har lukket for tilgang af nye patienter.

Selvbetjening

På vores selvbetjening har du mulighed for at:

  • Bestille tid
  • Forny recepter på fast medicin
  • Skrive til lægen (e-konsultation)
  • Læse beskeder fra lægen

Du kan komme videre til klinikkens selvbetjening her

Konsultation

Konsultation foregår kun efter aftale ved både læger og sygeplejersker.

Du kan bestille tid ved at ringe til sekretæren eller via vores selvbetjening.
Bemærk at der kun kan bookes 1 tid pr. dag.
På vores selvbetjening kan du kun booke en aftale i dit eget cpr.nr. Skal du bestille tid til f.eks. dine børn, skal de have deres eget login. Man kan dog sagtens bruge samme mailadresse osv. som på forældrenes.

Skal du have udfyldt en attest (fra kommune, til forsikringselskab eller ifm. erhvervelse af kørekort) skal du altid kontakte os telefonisk. Da attesterne er af varierende størrelse vil vi gerne sætte passende tid af, således at attesten kan færdiggøres på én gang.
Læs mere om attester her

Receptfornyelse

Forny din recept på fast medicin i god tid. Senest dagen før.

Receptfornyelse kan foretages pr. telefon eller via selvbetjening – herunder app’en “MitHelbred”.

Vi gør opmærksom på, at medicin ifm. behandling på sygehus eller ved speciallæge skal udskrives af behandlende læge. Dette gøres enten i forbindelse med besøg eller ved kontakt til afdelingen/speciallægen.
Først ved afslutning af forløb ved sygehus/speciallæge overgår receptfornyelse til egen læge

OBS: Der er pr. 1/1-18 kommet ny lovgivning, som betyder, at vanedannende medicin (Morfin, Tramadol, Kodein, Benzodiazepiner osv.) KUN kan fornyes ved personligt fremmøde i klinikken! HUSK derfor at bestille tid ved din faste læge i god tid! Læs mere her.

Du skal ligeledes huske at medbringe dit sundhedskort – såfremt du har glemt det eller det ikke kan aflæses elektronisk, kan vi desværre ikke udstede recepter på vanedannende medicin.

Sundhedskort / Sygesikringskort

Vi beder dig om at have dit gule sundhedskort med hver gang du går til lægen. Vi bruger det – ikke kun til at registrere, at du er kommet – men også som dokumentation overfor regionen/sygesikringen for, at du faktisk har været her.

Hvis vi indsender for mange kontakter til sygesikringen uden kortverifikation, kan vi blive pålagt at afvise patienter der ikke har kortet med, hvilket vi naturligvis ikke ønsker.

For børnefamilier kan det være en god ide at have børnenes kort liggende på et aftalt sted i hjemmet, så den forældre, der skal af sted med barnet, nemt kan finde det.

Hvis dit kort er blevet væk eller er det belevet for slidt/defekt til at kunne aflæses, kan du bestille et nyt på www.borger.dk eller ved at kontakte Borgerservice i kommunen.